Onze schoolpleinen zijn helemaal nieuw

Vanaf vorig schooljaar zijn we gestart met het ontwerpen van nieuwe schoolpleinen op zowel het voorplein van de midden-en bovenbouw als het achterplein van de onderbouw. De werkgroep schoolplein heeft samen met tuinarchitect Nijsten een mooi plan opgesteld en zijn uiteindelijk aan de slag gegaan met het vergroenen van het schoolplein.

Bij de kleuters is er een speelberg gekomen en zal er in de toekomst ook nog een leuke glijbaan komen om ervan te glijden. Ook heeft het kleuterplein een buitenkeuken gekregen waar ze bij goed weer zelfs met water kunnen gaan knoeien, heerlijk speelplezier gegarandeerd. Ook kunnen kleuters nog altijd met de karren en fietsen het speelplein gebruiken om hun energie kwijt te krijgen.

Op het voorplein, het plein van de midden en bovenbouw is er een stuk gekomen met houten boomstammen waarbij de kinderen over deze stammen kunnen balanceren en het parcours zo kunnen afleggen. Ook is er een hutje gemaakt van wilgentakken een leuk plekje waar kinderen zich kunnen terugtrekken tijdens de pauze wanneer dit goed is dichtgegroeid. In het midden van het plein is er een nieuwe boom geplaatst met eromheen van boomstammen bankjes een plek om heerlijk te kunnen chillen en hun pauzehap te kunnen opeten. Aan de andere kant van het plein is er nog altijd plek om te kunnen voetballen of trefballen wanneer een klas aan de beurt is om dit te doen.

Op de pleinen komen ook nieuwe schilderingen die spel uit moet lokken bij de kinderen, dit wordt gedaan door leerkrachten en ouders een mooie samenwerking tussen beiden.

Meer berichten lezen

Vorige
Volgende

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven