Missie en visie

We bieden basisonderwijs en kinderopvang

Inleiding

Wij stemmen het aanbod af op de behoefte van de kinderen en maken ze zo zelf actief. Zo stemmen wij onze onderwijsactiviteiten, aanpakken, strategieën en methoden op elkaar af. Dat doen we niet alleen op leerlingniveau, maar ook kindcentrum breed.

Samenhang en verbinding zijn dan ook belangrijke, terugkerende kernthema’s binnen onze (onderwijs)organisatie. Niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor de medewerkers en kindpartners.

WAT WE GRAAG WILLEN

Onze missie

Kindcentrum De Kring is de plek waar we ontmoeten en ruimte krijgen en nemen om te onderzoeken. We bieden een omgeving waarin je nieuwsgierig, verwonderd en geïnspireerd raakt. Iedereen neemt verantwoordelijkheid, is zelfstandig en zelfredzaam om ‘fearless’ zijn plek in de samenleving als wereldburger in te kunnen nemen. Nu en in de toekomst.

Hoe we naar de toekomst kijken

Onze visie

We bieden een boeiend, uitdagend en persoonlijk aanbod binnen een veilige en prettige omgeving. We werken samen met anderen binnen en buiten het kindcentrum. We bieden kansen en mogelijkheden om onderzoekend, betekenisvol en ontdekkend te leren van en met elkaar. We creëren een democratische mini-maatschappij, waarbij we ervaringen opdoen en onze talenten en interesses ontdekken en ontwikkelen.

Kernwaarden

Lees meer over onze kernwaarden en hoe we die in de praktijk brengen

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven