Buitenschoolse opvang

Ruimte voor initiatief

Op een steenworp afstand van onze peuteropvang ligt ons BSO-honk. Hier bieden wij voor- en naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze opvang wordt verzorgd door BieNeeke.

We hebben expliciet aandacht voor elkaar, het samen- en alleen-spel en betrekken de kinderen actief bij ADL-verrichtingen.

Verantwoordelijk denken en doen, ruimte voor kind-initiatief en het (leren) samen spelen, samen leven zijn ook op de BSO-groep belangrijke, dagelijkse items.

Ook hier zijn hoeken ingericht, waar kinderen naar eigen behoefte en interesse gebruik van kunnen maken.

Samen leven, spelen en werken

Na school stopt het samenleven en samenspelen natuurlijk niet! Samen buiten ravotten, huiswerk maken, gezelschapspellen spelen, creatief aan de slag met kleur, muziek en textiel óf samen in de moestuin aan het werk! De pedagogisch medewerksters, die werkzaam zijn bij de BSO zetten het samenleven, samenspelen én samenwerken lekker eigenwijs voort!

Voor groot en klein(er)

We hebben ervoor gekozen om de BSO te splitsen in een mini BSO en een grote BSO. De mini BSO wordt bezocht van 4 t/m 7 jaar en bevindt zich in het kindcentrum. Vanaf 7 jaar wordt de overstap gemaakt naar de grote BSO buiten het kindcentrum. Dit doen we omdat we zo doelgroep gericht een beter aanbod kunnen bieden.

Aanmelden

Spreekt de BSO  je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven