Kinderdagverblijf

Vol vertrouwen elkaar leren kennen

Bij BieNeeke groeien de kinderen op en bieden de professionals een veilige omgeving waarin eigenheid voorop staat.  

De eerste kennismaking is er als ouders op zoek zijn naar een mooie plek waar zij zich prettig bij voelen. Soms komen ouders al op bezoek voor een rondleiding als ze nog in verwachting zijn en al samen een goede keuze willen maken voor de plek waar zij met een gerust hart hun kind achterlaten.

De pedagogisch medewerkers laten je kennismaken met de groep en je krijgt informatie over het dagritme van het kinderdagverblijf.

Oog voor ontwikkeling en eigenheid

Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen behoeften en ontwikkeld zich op zijn eigen tempo. Deze ontwikkeling stimuleren wij door het aanbieden van speelgoed en activiteiten die aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind.

Een van de belangrijkste dingen vinden wij dat een kind zich veilig en geborgen bij ons voelt. Dit creëren wij door liefde, warmte, structuur en individuele aandacht te geven.

Wat we verder nog erg belangrijk vinden is dat er een goede open communicatie is tussen ouders en verzorgers en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de opvoeding thuis. Ouders kennen hun kind immers het beste.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.00 uur.

Aanmelden

Spreekt ons kinderdagverblijf je aan en wil je meer weten over de opvang, neem dan contact op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven